Fotografi

Mit kamera er, som blyanten eller penslen i min hånd, et redskab til at udtrykke mig sanseligt og skabende. Når jeg er bag kameraet indlever jeg mig i mine omgivelser og drages af at skildre det virkelighedsnære i et kreeret udsnit med fokus på at formidle følelser, stemninger og budskaber.

Jeg har blik for det æstetiske formsprog; komponerer og beskærer mine billeder, så motivet præsenteres bedst; altid med et ønske om, at din historie fortælles så ærligt, troværdigt og naturligt som muligt, så du selv kan gense, gennemleve og genfortolke tiden før, under og efter din fødsel.

•••

Da jeg har behov for at udvide mine portfolio, tager jeg billeder før, under eller efter din fødsel uden beregning, når du booker et helt doulaforløb hos mig i 2022, mod at jeg må bruge et udvalg af billederne på mine platforme. Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere herom.

Læs mere om betalingsforhold og vilkår i forbindelse med fotografering her

Graviditet

Op til 1 1/2 times fotografering

Fotografering derhjemme eller på aftalt udendørs lokation nær Aarhus

30 redigerede digitale billeder i høj opløsning

Pris: 1.800 kr.

Kvinde med veer

Fødsel

Indledende møde på op til 2 timer

Fødekald rundt om termin fra to uger før til to uger efter

Fotografering derhjemme eller på hospital

Alle gode og redigerede billeder i høj opløsning, som vil leveres i farve eller sort/hvid

Pris: 6.500 kr.

Nyfødt

Op til 2 timer

Fotografering derhjemme

30 redigerede billeder i høj opløsning

Pris: 2.200 kr.

Mor og barn

Op til 1 1/2 times fotografering

På aftalt udendørs lokation nær Aarhus

30 redigerede billeder i høj opløsning

Pris: 1.800 kr.

Du booker mig ved at skrive en forespørgsel til mig

Fødselsfotografiet

At dokumentere jeres fødselsoplevelse står mig nært. Jeg ønsker at give den værdi og betydning ved at fortælle jeres historie i billeder, der skildrer den kvindelige skaberkraft, den bølgende magi i føderummet, ømheden mellem jer som par og øjeblikket hvor baby entrerer verden. I skal kunne se tilbage på begivenheden med blide øjne og stolthed.

Når I lader mig forevige øjeblikkene under fødslen, stiller I jer selv fri som par til at være nærværende i nuet, og I vil begge være tilstede på billederne. Det giver jer efterfølgende mulighed for at genopleve fødslen sammen og på et senere tidspunkt også at vise billederne til jeres barn. Udover at billederne vil være med til at holde fødselsminderne i live, kan de også bidrage til at at bearbejde fødselsoplevelser og forstå forløbet.

Vi mødes forud for fødslen for at lære hinanden at kende. Vi afstemmer jeres ønsker og drømme for fotograferingen med mine muligheder. Vi laver en aftale om, på hvilke præmisser jeg deltager, hvilket især er vigtigt, hvis noget forløber anderledes end forventet.

Jeg ankommer til fødslen, når I synes, det er tid, og bliver hos jer i op til to timer efter fødslen, for at dokumentere den første spæde tid sammen med baby. Jeg arbejder roligt og diskret ud fra den forståelse, at en fødsel er en eksistentiel, dyb og forandrende livsbegivenhed, der kræver kærlige og trygge omgivelser.

Efterfølgende udvælger og redigerer jeg de bedste billeder, som I kan forvente at modtage indenfor 2 uger.

Ønsker du en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis dit behov, det kan også være i forbindelse med en opgave af mere kommerciel karakter, hvis du f.eks. mangler billedmateriale til din virksomhed, din Instagram-profil, din webshop ol., er du meget velkommen til at kontakte mig for en pris.

Kvinde med veer