1:1

Rebozo betyder sjal på spansk og er et vævet, langt tørklæde, der bruges som forlængelse af hænderne til massage og kropsbehandling. Metoden stammer oprindeligt fra den mexikanske indianske tradition, hvor de indianske jordemødre forfinede teknikken til gravide, fødende og barslende kvinder. I dag er rebozo efterhånden blevet en anerkendt teknik herhjemme både i det private og offentlige jordemoderregi, og involverer bl.a. rolige, kontrollerede bevægelser af kvindens bækken, som kan understøtte kroppen på forskellig vis.

REBOZOMASSAGE

Behandling 45 min.: 650 kr.

Helkropsbehandling der forløser spændinger og blokeringer i din krop, øger din blodgennemstrømning, balancerer dit bækken og beroliger dit nervesystem med rebozoens vuggende og masserende teknikker.

Behandlingen er velegnet til at skabe kontakt til din baby og til at optimere babys plads og position i bækkenet og dermed fordre et godt udgangspunkt for babys vej ned gennem din fødselskanal. En nænsom, men effektiv behandling.

Under din fødsel, kan rebozomassagen i øvrigt bruges til at stimulere veer og som naturlig smertelindring. Det kan derfor være en fordel at have modtaget rebozomassage forud for din fødsel, så du er fortrolig med rysteteknikkerne.

NATURLIG VENDING

Behandling 60 min.: 650 kr.

Ligger dit barn med numsen nedad?

Rebozomassage kan bruges i kombination med SpinningBabies teknikker, homøopati og moxa til at hjælpe din baby med at vende sig rundt af sig selv, hvis den ligger i underkropsstilling. Du kan med fordel modtage behandlingen lige inden et traditionelt vendingsforsøg, hvor en afspændt krop og et roligt sind giver bedre mulighed for, at vendingsforsøget lykkes.

Du introduceres for teknikker, der med fordel kan bruges derhjemme, så din partner er velkommen til at være med for instruktion.

FØDSELSMODNING

Behandling  60 min.: 650 kr.

Anbefales først fra uge 37

Lader din fødsel vente på sig? Måske nærmer du dig termin, eller måske er du allerede gået over din terminsdato og står over for en snarlig medicinsk igangsættelse?

Her kan en kombinationsbehandling med rebozo, homoøpati og akupressurtryk være med til at understøtte din krops egne ressourcer, så den kan modne og blive balanceret, blød og klar til en naturlig fødsel.

GRAVIDMASSAGE

Behandling 60 min.: 650 kr.

Obs. tilbydes ikke pt.

En massagebehandling, der forkæler din gravide krop. Massagen gives på hele kroppen med blide, men faste, lange strøg, og afsluttes med en let ansigts- og hovedbundsmassage. Massagen afspænder og afslapper kroppen, og kan bl.a. give lindring til en træt og øm gravid krop og for en stund stilne og berolige et bekymret sind.

Massageformen er nænsom af hensyn til din graviditets fysiske og psykologiske processer, og frigiver i højere grad end andre massageformer, oxytocin, som er kroppens eget kærlighedshormon, der fremmer følelsen af velvære og tryghed, og sænker stressniveauet.

Du kan modtage massagen uanset, hvor langt du er i din graviditet. Jeg anvender økologisk mandelolie til massagen og æterisk olie i min diffuser efter eget ønske, for at understøtte en beroligende atmosfære.

REBOZOLUKNING

EFTER FØDSEL

Behandling 2 timer: 1.400 kr.

En ganske særlig og smuk omsorgssession i form af et luknings- og taksigelsesritual, som markerer den transformation, du har været igennem efter at have skabt, båret, næret og født dit barn. Vi afrunder dit forløb ved at takke respektfuldt af for nu, og du inviteres til at slippe det, som ikke længere tjener dig, så du kan finde fred og selvaccept i det nye, som er, og i det nye som måtte komme.

Jeg sørger for en rolig ankomst med en groundende centrering og urter i tekoppen, der virker rensende, beroligende og sammentrækkende. Jeg rummer dine tanker og følelser, hvis du har brug for at dele dem, inden jeg nænsomt masserer dig med mine rebozoer og lukker din krop og sjæl, som har været åben og modtagelig for nyt liv, ved at svøbe den i syv trin med rolige, faste og fokuserede bevægelser.

Sessionen har en ceremoniel karakter og er til dig, som kræver særlig omsorg og emotionel støtte.

Jeg bookede en rebozosvøbning hos Sidsel for at bringe energien hjem igen, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Sidsel har en utrolig ro og varme over sig, og jeg følte mig meget tryg ved hendes besøg. Jeg nød det hele fra start til slut. Teen, afspændingen, de essentielle olier, massagen, meditationen, svøbningen og snakken. Det var en perfekt omsorgsgave.

- Mariah Rosali Jepsen

Du booker en behandling ved at skrive en forespørgsel til mig i min kontaktformular her
Jeg kører ud i og nær Aarhus og længere væk, hvis du er min doulaklient.