Om mig

“Mit fundament som doula bygger på en holistisk tilgang til livet og mennesket. Jeg tror på det hele menneske, hvor krop, psyke og følelsesliv uløseligt hænger sammen, ligesom jeg tror på den naturlige, uforstyrrede fødsel og på kvinders iboende fødekraft.”

Jeg er 35 år, gift med Ebbe og mor til vores tre piger.

Jeg har født mine to ældste piger på hospitalet og min yngste pige i ambulancen under overflytningen fra vores planlagte hjemmefødsel til fødegangen. Jeg har smukke og intense fødsler bag mig, som både har bragt mig tættere på min egen kerne, på livets magi og fødsler, der fortsat minder mig om at lede mit liv fra et mere mildt og sandt ståsted, så det der skal ske, sker.

Denne livserfaring har understøttet mit ønske om at blive til den doula, som jeg selv gerne ville have mødt under mine graviditeter og fødsler, men som jeg dengang ikke anede var en mulighed. I dag har jeg således et dybfølt ønske om at støtte, følge og bestyrke kvinder gennem den smukke, sårbare og livgivende transformation, som moderskabet er.

Mit fundament som doula bygger på en holistisk tilgang til livet og mennesket. Jeg tror på det hele menneske, hvor krop, psyke og følelsesliv uløseligt hænger sammen, ligesom jeg tror på den naturlige, uforstyrrede fødsel og på kvinders iboende fødekraft. Jeg er samtidig doula med respekt for sundhedssystemets viden og anbefalinger, som jeg løbende opdaterer min viden om.

I dagligdagen finder jeg inspiration i det nære, det langsommelige, i dybe relationer, yogaens sanselighed og årstidernes rytme, sådan som jeg genkender dem i mit indre. Jeg er generelt optaget af komme ud af hovedet og ned i kroppen. Mine personlige kerneværdier har ubevidst hjulpet mig med at finde den retning i mit arbejdsliv, hvor mine livsværdier afspejles. Det kommer til syne i min forståelse af og tilgang til graviditet, fødsel og barsel, og dermed også i mødet med dig, som måtte behøve en doula.

Relevante kvalifikationer

  • Læreruddannelsen VIA 2014
  • Yogauddannelsen i Aarhus ved Tanja Sofie (200 timer) 2017
  • Yojo gravidyoga uddannelse ved Maria Allingham og Anne Ruby (90 timer) 2019
  • Doulauddannelsen ved Ann-Emilie Augustinus 2020
  • Rebozo kursus 1 og 2 ved Marta Orbis fra Fødeklinik Maia 2020
  • Kursus til brug af akupressur og moxa under graviditet, fødsel og barsel AkupunkturAkademiet 2020
  • Yojo efterfødselsyoga uddannelse ved Maria Allingham og Anne Ruby 2021
Om_SidselSnerling