Betalingsforhold og vilkår

Jeg fotograferer i og nær Aarhus. Jeg kører gerne længere, hvis du er min doulaklient eller ønsker fotografering under din fødsel.

Kørsel

De første 45 km. tur/retur fra mit hjem i Hjortshøj nær Aarhus er inkluderet i prisen. Herefter tager jeg 5 kr. pr. kørt kilometer.

Betaling

Du modtager en faktura efter endt fotografering, og dine digitale billeder, når betalingen er registreret.

Ved fødselsfotografi gælder det, at du betaler et ikke refunderbart reservationsgebyr svarende til 25 % af den samlede pris for at holde fødekaldsperioden fra to uger før til to uger efter termin. Reservationsgebyret modregnes naturligvis den samlede pris. Den afsluttende betaling faktureres senest fire uger inden termin.

Levering

Det aftalte antal billeder leveres i et online galleri til udvælgelse, hvor det vil være muligt at tilkøbe resterende billeder:

1 billede: 120 kr.
5 billeder: 500 kr.
10 billeder: 800 kr.

Jeg bestræber mig på at levere billederne inden for 2 uger efter fotograferingen, men en god redigering tager længere tid end selve fotograferingen, så der i perioder kan forekomme længere leveringstid.

Ved fødselsfotografering leveres alle gode billeder uden en merpris.

Brug af billeder

Jeg viser gerne mit arbejde frem på mine sociale medier, men hvis du synes, nogle af dine billeder er for private, vil jeg altid respektere det. For at undgå misforståelser, laver vi altid en tydelig aftale om, hvilke billeder jeg må benytte.

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten til dem, og du må derfor printe og dele dem med familie og venner samt på sociale medier. Her er du meget velkommen til at tagge mig. Billederne må ikke ændres med beskæring eller filtre, ligesom de ikke må anvendes til markedsføring eller videregives til 3. part. i forretningsøjemed uden, at der foreligger en aftale med mig.